Ekipi i RTV 21 ndiqet nga një person i armatosur në Leposaviq

Ekipi i RTV 21 ndiqet nga një person i armatosur në Leposaviq

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, ka pranuar me shqetësim lajmin se ekipi i RTV 21, është ndjekur nga persona të maskuar në Leposaviq. Gazetari Venhar Isufi, së bashku me kameramanin, Olti Pacolli, fillimisht janë penguar gjatë kryerjes së detyrave profesionale. Sipas Isufit, ata janë kërcënuar dhe u është kërkuar të largohen nga vendi i ngjarjes. “Jemi penguar të…

Cases
Sulm me armë zjarri ndaj ekipit të RTV 21, Leposaviq, 02.06.2023

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, ka pranuar me shqetësim lajmin se ekipi i RTV 21, është ndjekur nga persona të maskuar në Leposaviq. Gazetari Venhar Isufi, së bashku me…

Read More

Denigrating campaign against journalists Berat Buzhala, Bekim Kabashi, Lavdim Hamidi, Prishtinë, 31.05.2023

Berat Buzhala, Bekim Kabashi, and Lavdim Hamidi have become targets of manipulated images, which are being exposed on social networks this afternoon. Buzhala's manipulated image…

Read More

Attack against Syri.net team, Leposaviq, 31.05.2023

Syri.net's car is vandalized in Leposaviq Some Serbian protesters in Leposaviq punctured the tires of the Syri.net team's car. The situation, which is escalating moment by moment…

Read More

Publications

Download

Praktikat më të mira dhe rekomandimet për raportimin e vetëvrasjeve

Download

Western Balkans Journalists' Safety Index Narrative Report Kosovo 2021

Download

Indicators on the level of media freedom and journalists’ safety 2021

About us

Kosovo Journalists Association (AJK) is a non-governmental organization with the mission of promoting, encouraging and improving quality and open journalism in Kosovo, as well as improving the position of journalists in general in the Kosovo society. AJK is open to membership for any journalist in Kosovo. Established since 2002, with more than 900… Lexo me shume