Publikime

TREGUESIT E NIVELIT TË LIRISË SË MEDIAS DHE SIGURISË SË GAZETARËVE 2022

3051-title

Raporti “Treguesit e nivelit të lirisë së medieve dhe sigurisë së gazetarëve”, përshkruan më gjerësisht situatën e legjislacionit dhe çështjet socio-ekonomike e politike në raport me lirinë e medieve dhe sigurinë e gazetarëve.

Hulumtimi i realizuar nga Getoarbë Mulliqi Bojaj ka identifikuar sfidat kryesore të gazetarëve, njëherësh ka listuar rekomandime për mediet dhe udhëheqësit e tyre, se si të përmirësojnë kushtet në të cilat punojnë gazetarët.
Share this Post: