Gazetarë të medieve qendrore dhe lokale morën pjesë në punëtorinë dyditore të AQH dhe IHS për raportimin për shëndetësinë

Gazetarë të medieve qendrore dhe lokale morën pjesë në punëtorinë dyditore të AQH dhe IHS për raportimin për shëndetësinë

Në një punëtori dyditore të IHS Project dhe AQH Project, projekte të Swiss Tropical and Public Health Institute (Swiss TPH), rreth 20 gazetarë nga mediume qendrore dhe lokale diskutuan për sëmundjet kronike jo-ngjitëse, raportimin e përgjegjshëm, si dhe shfrytëzimin e rrjeteve sociale në mënyrë efektive për promovimin e storieve që kanë ndikim dhe interes publik. Në këtë…

Rastet
Gjuhë e papranueshme ndaj medieve, Prishtinë, 18.09.2023

Jo për herë të parë, zv/kryeministri i parë i Qeverisë së Kosovës, që udhëheq me negociatat me Serbinë, Besnik Bislimi ka sulmuar mediet kosovare, duke e bërë akuzën e rrezikshme…

Read More

Sulm fizik ndaj gazetares, Ulpiana Emra, Suharekë, 17.09.2023

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është tejet i shqetësuar me lajmin për sulmin ndaj gazetares së ArtMotion, Ulpiana Emra. Emra është sulmuar nga tifozët derisa po raportonte në…

Read More

Qasje diskriminuese ndaj gazetareve Ilire Zajmi, Flora Masurica Durmishi, Prishtinë, 09.09.2023

Bordi i Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës është vënë në dijeni me detajet e konkurseve të kohëve të fundit në Transmetuesin Publik, RTK për pozitat menaxheriale. AGK-ja…

Read More

Publikime

Download

Indeksi i Sigurisë së Gazetarëve në Ballkanin Perëndimor – Raport Narrativ Kosova 2022

Download

PËRFUNDIMET DHE REKOMANDIMET E KONFERENCËS SË 3 MAJIT, 2023

Download

TREGUESIT E NIVELIT TË LIRISË SË MEDIAS DHE SIGURISË SË GAZETARËVE 2022

Rreth nesh

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) është organizatë joqeveritare, që ka për mision mbrojtjen e lirive dhe të drejtat e gazetarëve, promovimin, inkurajimin dhe përmirësimin e gazetarisë cilësore dhe të hapur në Kosovë, si dhe pozitën e gazetarëve në Kosovë. AGK është e hapur për anëtarësimin e çdo gazetare/i në Kosovë. AGK është themeluar në… Lexo me shume