Çmimet

THIRRJE PËR APLIKIM:  Çmimet Vjetore të Gazetarisë 2023

THIRRJE PËR APLIKIM: Çmimet Vjetore të Gazetarisë 2023

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, në partneritet të ngushtë me Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë, me mbështetjen e Fondit Evropian për Demokraci, Misionit në Kosovë të…

Read More
Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës i ndanë Çmimet Vjetore në Gazetari për vitin 2022

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës i ndanë Çmimet Vjetore në Gazetari për vitin 2022

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, me mbështetjen e Misionit të OSBE-së, Bashkimit Evropian, Zyrës së UN Ëomen, dhe Ambasadës Gjermane, i ndau sot në Prishtinë Çmimet…

Read More
Thirrje për aplikim: Çmimet Vjetore për Gazetari - 2022

Thirrje për aplikim: Çmimet Vjetore për Gazetari - 2022

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), me mbështetjen e Misionit në Kosovë të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Bashkimit Evropian në Kosovë, zyrës së UN Women…

Read More
AGK-ja dhe UNKT ndajnë çmimet për raportimin më të mirë kundër varfërisë 2022

AGK-ja dhe UNKT ndajnë çmimet për raportimin më të mirë kundër varfërisë 2022

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, në bashkëpunim me Agjencitë e Kombeve të Bashkuara në Kosovë - UNKT, nën koordinimin e Zyrës së Koordinatores për Zhvillim – Arnhild…

Read More
Thirrje për aplikim: Çmimi për raportimin më të mirë Kundër Varfërisë - 2022

Thirrje për aplikim: Çmimi për raportimin më të mirë Kundër Varfërisë - 2022

Përmes rezolutës së Kombeve të Bashkuara të miratuar më 22 dhjetor 1992, Asambleja e Përgjithshme ka shpallur datën 17 tetor si Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë. Kjo…

Read More
Çmimet Vjetore për Gazetari 2021 – Kastriot Berisha shpërblehet me çmimin "Gazetari i Vitit"

Çmimet Vjetore për Gazetari 2021 – Kastriot Berisha shpërblehet me çmimin "Gazetari i Vitit"

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, me mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Kosovë, sot ka ndarë Çmimet Vjetore për Gazetari 2021. Juria profesionale e përbërë nga Elida…

Read More
Thirrje për Aplikim: Çmimet Vjetore për Gazetari 2021

Thirrje për Aplikim: Çmimet Vjetore për Gazetari 2021

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, me mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Kosovë, i rikthen Çmimet Vjetore për Gazetari 2021. Përmes këtyre çmimeve synohen të…

Read More
AGK dhe UNKT ndajnë çmimet për Raportimin më të mirë mbi Çrrënjosjen e Varfërisë, këta janë fituesit

AGK dhe UNKT ndajnë çmimet për Raportimin më të mirë mbi Çrrënjosjen e Varfërisë, këta janë fituesit

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, në bashkëpunim me agjencitë e Kombeve të Bashkuara në Kosovë - UNKT, nën koordinimin e Zyrës së Koordinatores për Zhvillim – Ulrika…

Read More
Thirrje për aplikim: Çmimi për raportimin më të mirë mbi Çrrënjosjen e Varfërisë – 2021

Thirrje për aplikim: Çmimi për raportimin më të mirë mbi Çrrënjosjen e Varfërisë – 2021

Sot më 17 tetor 2021, shënohet Dita Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë. Kjo ditë domethënëse e avokimit paraqet një mundësi që të njihet përpjekja dhe lufta e njerëzve që…

Read More
CEREMONIA E NDARJES SË ÇMIMEVE VJETORE TË GAZETARISË

CEREMONIA E NDARJES SË ÇMIMEVE VJETORE TË GAZETARISË

PRISHTINË, 20.11.2020 - Me moton “Gazetarët në vijën e parë të frontit”, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së në Kosovë (OSBE) dhe…

Read More
THIRRJE PËR APLIKIM PËR ÇMIMET VJETORE TË GAZETARISË

THIRRJE PËR APLIKIM PËR ÇMIMET VJETORE TË GAZETARISË

THIRRJE PËR APLIKIM PËR ÇMIME TË GAZETARISË … Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në partneritet me Entitetin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Barazi Gjinore dhe Fuqizim…

Read More
EDICIONI I 15-TË I NDARJES SË ÇMIMEVE VJETORE TË GAZETARISË PËR ÇRRËNJOSJËN E VARFËRISË

EDICIONI I 15-TË I NDARJES SË ÇMIMEVE VJETORE TË GAZETARISË PËR ÇRRËNJOSJËN E VARFËRISË

PRISHTINË, 20.10.2020 - Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), në bashkëpunim me agjencitë e Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNKT), nën koordinimin e Zyrës së Koordinatores…

Read More
Thirrje për konkurrim: Çmimi i Gazetarëve për Çrrënjosjen e Varfërisë – 2020

Thirrje për konkurrim: Çmimi i Gazetarëve për Çrrënjosjen e Varfërisë – 2020

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) në bashkëpunim me Ekipin e Agjencive të Organizatës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë kanë kënaqësinë të paraqesin edicionin e…

Read More
Gazetarja Ardiana Thaçi Mehmeti është fituese e çmimit për gazetarinë më të mirë kundër-korrupsion 2019

Gazetarja Ardiana Thaçi Mehmeti është fituese e çmimit për gazetarinë më të mirë kundër-korrupsion 2019

Prishtinë, 09.12.2019 - Fituese e çmimit për gazetari kundër korrupsionit për vitin 2019 është shpallur gazetarja Ardiana Thaçi Mehmeti, e cila ka realizuar një seri storjesh në…

Read More
Çmimi për gazetarinë më të mirë kundër korrupsionit 2019

Çmimi për gazetarinë më të mirë kundër korrupsionit 2019

Zyra e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, përmes projektit për mbështetje të përpjekjeve anti-korrupsion në Kosovë, (SAEK II), mbështetur nga Zyra…

Read More
Çmimi për gazetarinë më të mirë kundër korrupsionit 2019

Çmimi për gazetarinë më të mirë kundër korrupsionit 2019

Zyra e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, përmes projektit për mbështetje të përpjekjeve anti-korrupsion në Kosovë, (SAEK II), mbështetur nga Zyra…

Read More
SHPËRBLEHEN GAZETARËT E ÇMIMEVE VJETORE “ÇMIMI I GAZETARISË PËR VARFËRINË”

SHPËRBLEHEN GAZETARËT E ÇMIMEVE VJETORE “ÇMIMI I GAZETARISË PËR VARFËRINË”

PRISHTINË, 14.10.2019 - Për nder të Ditës Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në bashkëpunim me agjencitë, fondet, programet dhe entitetet…

Read More
EDICIONI I 14-TË I NDARJES SË ÇMIMEVE VJETORE TË GAZETARISË PËR VARFËRINË

EDICIONI I 14-TË I NDARJES SË ÇMIMEVE VJETORE TË GAZETARISË PËR VARFËRINË

PRISHTINË, 14.10.2019 - Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në bashkëpunim me agjencitë, fondet, programet dhe entitetet e OKB-së në Kosovë - Ekipin e Kombeve të Bashkuara në…

Read More
Thirrje për konkurrim: Çmimi i gazetarisë për varfërinë - 2019

Thirrje për konkurrim: Çmimi i gazetarisë për varfërinë - 2019

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) në bashkëpunim me Ekipin e Agjencive të Organizatës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë kanë kënaqësinë të paraqesin edicionin e…

Read More
ARTINË MUÇIQI DHE BESNIK BOLETINI SHPALLEN FITUES TË DY ÇMIMEVE SPECIALE TË GAZETARISË

ARTINË MUÇIQI DHE BESNIK BOLETINI SHPALLEN FITUES TË DY ÇMIMEVE SPECIALE TË GAZETARISË

PRISHTINË, 03.05.2019 - Për nder të Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit, më 3 maj, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në partneritet me Zyrën e Koordinatores për Zhvillim (të…

Read More
  • 1
  • 2