Awards

Ndahen Çmimet Vjetore të Gazetarisë për vitin 2023

Ndahen Çmimet Vjetore të Gazetarisë për vitin 2023

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në partneritet të ngushtë me European Union in Kosovo dhe me mbështetjen e dhënë nga European Endowment For Democracy, OSCE Mission in Kosovo…

Read More
CALL FOR APPLICATIONS: ANNUAL JOURNALISM AWARDS 2023

CALL FOR APPLICATIONS: ANNUAL JOURNALISM AWARDS 2023

The Association of Journalists of Kosovo (AJK), in close partnership with the European Union Office in Kosovo, with the support of the European Fund for Democracy, the…

Read More
The Association of Journalists of Kosovo presents the 2022 Annual Journalism Awards

The Association of Journalists of Kosovo presents the 2022 Annual Journalism Awards

The Association of Journalists of Kosovo (AJK), with the support of the OSCE Mission, European Union, UN Women Office, and German Embassy, presented today in Pristina its 2022…

Read More
CALL FOR APPLICATIONS: ANNUAL JOURNALISM AWARDS - 2022

CALL FOR APPLICATIONS: ANNUAL JOURNALISM AWARDS - 2022

The Association of Journalists of Kosovo (AJK), with the support of the OSCE Mission in Kosovo, European Union in Kosovo, UN Women Office in Kosovo and Embassy of the Federal…

Read More
AGK-ja dhe UNKT ndajnë çmimet për raportimin më të mirë kundër varfërisë 2022

AGK-ja dhe UNKT ndajnë çmimet për raportimin më të mirë kundër varfërisë 2022

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, në bashkëpunim me Agjencitë e Kombeve të Bashkuara në Kosovë - UNKT, nën koordinimin e Zyrës së Koordinatores për Zhvillim – Arnhild…

Read More
Call for Application: Award for Best Reporting on Journalism Antipoverty Prize 2022

Call for Application: Award for Best Reporting on Journalism Antipoverty Prize 2022

Through a United Nations Resolution adopted on December 22, 1992, the General Assembly declared October 17 as the International Day for the Eradication of Poverty. This…

Read More
2021 Annual Journalism Awards – Kastriot Berisha wins “Journalist of the Year”

2021 Annual Journalism Awards – Kastriot Berisha wins “Journalist of the Year”

The Association of Journalists of Kosovo (AJK), with the support of the OSCE Mission in Kosovo, today announced the Annual Journalism Awards. The professional jury consisting of…

Read More
Call for Application: Annual Journalism Awards 2021

Call for Application: Annual Journalism Awards 2021

Association of Journalists of Kosovo - AJK, with the support of the Organization for Security and Co-operation in Europe Mission in Kosovo of the (OSCE), has re-established the…

Read More
AJK and UNKT award the prizes on the Best Reporting on Poverty Eradication

AJK and UNKT award the prizes on the Best Reporting on Poverty Eradication

The Association of Journalists of Kosovo in partnership with United Nations agencies in Kosovo – UNKT, under the coordination of the Office of the Development Coordinator - Ulrika…

Read More
Call for Application: Award for Best Reporting on Poverty Eradication - 2021

Call for Application: Award for Best Reporting on Poverty Eradication - 2021

October 17, 2021 marks the International Day for the Eradication of Poverty. This significant day of advocacy presents an opportunity to recognize the effort and struggle of…

Read More
Journalism annual awards' ceremony

Journalism annual awards' ceremony

PRISTINA, 20.11.2020 – Under the slogan "Journalists on the frontline", the Association of Journalists of Kosovo (AJK), in cooperation with the OSCE Mission in Kosovo (OMIK) and…

Read More
15TH EDITION OF THE ANNUAL AWARDS OF JOURNALISM FOR THE ERADICTION OF POVERTY

15TH EDITION OF THE ANNUAL AWARDS OF JOURNALISM FOR THE ERADICTION OF POVERTY

PRISTINA, 20.10.2020 - The Association of Journalists of Kosovo (AJK), in partnership with the United Nations agencies in Kosovo (UNKT), under the coordination of the UN…

Read More
Call for Application: Poverty Eradication Journalist Prize – 2020

Call for Application: Poverty Eradication Journalist Prize – 2020

Association of Journalists of Kosovo (AJK) and The UN Kosovo Team (UNKT) are honored to present the 15th edition of the Poverty Eradication Journalist Prize – 2020. The call for…

Read More