Lajmet

Gazetarët ukrainas dhe afganë vazhdojnë të trajnohen për Gazetari Mobile


3275-title

Gazetarët kanë mbajtur modulin e tretë të trajnimit për Gazetari Mobile, ku për dy ditë radhazi, janë trajnuar për montimin e video-storjeve.

Teknikat e montazhës, aplikacionet, strukturën e videos, muzikën dhe efektet që duhen përdorur – ua mësoi trajneri, Liri Kosova.

Trajnimi po mbahet në kudër të programit JiR – Kosovo, program i iniciuar nga European Centre for Press and Media Freedom ECPMF, implementohet nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, dhe mbështetet financiarisht nga Qeveria e Republikës së Kosovës dhe iniciativa Hannah Arendt.

Share this Post: