Lajmet

Indeksi i qëndrueshmërisë së medieve

Indeksi i qëndrueshmërisë së medieve

Raporti analizon situatën e indeksit të qëndrueshmërisë së mediave në Kosovë, përmes 5 objektivave: 1) LIRIA E FJALËS; 2) GAZETARIA PROFESIONALE; 3) SHUMËLLOJSHMËRIA E LAJMEVE; 4) MENAXHIMI I BIZNESIT; 5) INSTITUCIONET PËRKRAHËSE. Ofron shembuj statistika lehtë të kuptueshme dhe ilustrime…

Read More
AGK dënon përzgjedhjen e mediave në mbulimin e marrëveshjes politike

AGK dënon përzgjedhjen e mediave në mbulimin e marrëveshjes politike

Printscreen from arbresh.info … Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) dënon përzgjedhjen e medias nga koalicioni PAN dhe partisë Aleanca Kosova e Re (AKR) me rastin e arritjes së marrëveshjes e cila ka për qëllim që të formojë institucionet pas zgjedhore.

Read More
AGK: Kryeministër bëhu bashkëpunues Jo ofendues!

AGK: Kryeministër bëhu bashkëpunues Jo ofendues!

AJK logo … PRISHTINË, 13/09/2017 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është i dëshpëruar me deklaratat e kryeministrit të vendit Ramush Haradinaj i cili ironizoi me përgatitjen profesionale të gazetarëve.

Read More
AGK dënon gjuhën e përdorur ndaj gazetarëve nga deputeti Milaim Zeka

AGK dënon gjuhën e përdorur ndaj gazetarëve nga deputeti Milaim Zeka

Photo by: AJK … Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës e dënon gjuhën e përdorur nga ish-gazetari, tani deputeti i Kuvendit të Kosovës Milaim Zeka ndaj gazetarëve Parim Olluri dhe Vehbi Kajtazi nga Insajderi.

Read More
AGK dënon sulmin ndaj gazetarit Vehbi Kajtazi

AGK dënon sulmin ndaj gazetarit Vehbi Kajtazi

Vehbi Kajtazi | Photo by: Insajderi.com … PRISHTINË, 13.10.2017 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës e dënon sulmin fizik të ndodhur sot ndaj kolegut Vehbi Kajtazi. AGK ju bënë thirrje institucioneve përkatëse që të hetojnë sa më parë këtë rast.

Read More
AGK protestoi kundër sulmeve ndaj gazetarëve

AGK protestoi kundër sulmeve ndaj gazetarëve

President of AJK, Shkelqim Hysenaj (centre), Vehbi Kajtazi (right) | Photo by: AJK … PRISHTINË, 14/10/2017 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës i përkrahur nga kolegë gazetarë, anëtarë të shoqerisë civile, profesorë universitarë, qytetarë dhe aktivistë të ndryshëm kanë protestuar sot në Prishtinë.

Read More
AGK do të jep kontributin në draft strategjinë e komunikimit të ZKM-së

AGK do të jep kontributin në draft strategjinë e komunikimit të ZKM-së

Photo by: AJK … Kryetari i Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës, Shkelqim Hysenaj dhe drejtori ekzekutiv,  Arben Salihu pritën në takim përfaqësuesit e Zyrës për Komunikim Publik në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, Violeta Hyseni – Kelmendi si dhe Ismet Cakiqi.

Read More
Ekipi i RTV 21 pengohet gjatë mbulimit të zgjedhjeve në Obiliq

Ekipi i RTV 21 pengohet gjatë mbulimit të zgjedhjeve në Obiliq

TV crews covering event in Pristina | Photo by: AJK … PRISHTINË, 22.10.2017 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës e ka pritur me shqetësim informatën se është penguar ekipi i televizionit 21 në Obiliq.

Read More